Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Με όλα τα όπλα διαθέσιμα.

Επιτέλους πλήρης σε όλες τις γραμμές θα αγωνιστεί σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ξάνθη (16.45 στο ΣΚΑΙ). Μέχρι και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έχει αποθεραπευτεί και θα είναι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος. Βέβαια ο εν λόγω παίχτης είναι πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής αν χρειαστεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Παρών δήλωσε και ο Αμπουμπακαρί ο οποίος και αυτός έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή αλλά πολύ πιθανόν θα αποκλειστεί από την δεκαοχτάδα.

Η αποστολή είναι Χαλκιά, Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη.
Εκτός έμειναν οι Βερόν, Κουτζαβασίλης, Αμπουμπακαρί, Φιλομένο (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), ο Κονσεϊσάο (κάνει θεραπεία) και ο Μπιζέρα (ακόμη δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις μετά από το πρόβλημα που είχε στα πλευρά).
«Κλειστά χαρτιά» από Σάντος
Ο Φερνάντο Σάντος έχει κρατήσει κλειστά στα χαρτιά του για το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη. Στις δύο προπονήσεις μετά από το ματς με τον ΟΦΗ (Πέμπτη και Παρασκευή) δεν έδειξε σχήμα, ωστόσο πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι στην επίθεση θα παίξουν οι Παπάζογλου (κορυφή) και Βιεϊρίνια – Κουτσιανικούλης (στα άκρα) εφόσον προτιμήσει ένα 4-3-3.
Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια απο τη στιγμή που είναι έτοιμος, ενώ στην άμυνα θα παίξουν λογικά οι Λίνο (αριστερά), Αραμπατζής (δεξιά), Κοντρέρας και Τσιρίλο (κεντρικά). Στα χαφ θα ξεκινήσει ένας εκ των Γκαρσία ή Βιτόλο, έχοντας πιο μπροστά του τους Σορλέν και Ίβιτς, ενώ θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Φωτάκης.

πηγη
http://paokclub.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: